lørdag 2. februar 2008

Endelig SNØ!!!

Guttene har ventet og ventet på snø! Begge fikk vinter-ting til jul. Storebror fikk nye ski, og lillebror snø-kjelke. Den dagen disse blidene ble tatt var det akkurat nok snø til å prøve skiene på plenen. I dag kom mere snø - ca 10 cm. Så i dag fikk vi prøvd snø-kjelken ute i bakken. Det var gøy! Noen forsiktige første steg....

We have some snow! The boys have been waiting for it. Big-brother got to try the skis he had for christmas!


4 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Så gøy at guttene har fått prøve det nye snøutstyret sitt :)

Stilige karer!! Flinke er de også! veldig flinke!!

eie sa...

Ja ongene setter vel pris på sneen.Morro med både ski og kjelke for dem. Vakkert er det også men jeg klarer meg godt uten.Ha en god natt.

eba sa...

Så flinke! Vi fikk også mye snø - for en dag. Nå har vi bare små snøflekker. Håper de koste seg masse, og at det kommer flere anledninger til å stå på ski!

*go klem*

Anita Hagen sa...

Åååå så herlig. Syns det er så koselig for barna sin del at vi får litt skikkelig vinter med deilig snø.

I helgen har jeg kost meg som en liten unge. 4 ganger har vi måtte måke gårdsplassen (herlig), og den gårdsplassen er ganske stor. Naboene lurte på om jeg var helt ved mine fulle fem som viste sånn glede i det å måke, men det er virkelig såååå deilig å kunne holde orden _på sitt eget_, vår egen gårdsplass! Herlig! Dessuten elsker jeg jo vinter og snø da. Syns det er en helt fantastisk årstid.

Ha en strålende mandag videre og tusen takk for alle herlige innlegg i bloggen min.

God klem