onsdag 30. januar 2008

We love CARS

Storebror har fått nye gardiner! Han og lillebror liker veldig godt Lynet McQueen og vennene hans i Radiatorbyen. Før hadde de en periode da de såg filmen hver lørdag (Hadde de fått lov, hadde de sett på den hver dag... så vi måtte bestemme en dag, - den varer 2 timer!!).

Lampen fikk lillebror i bursdagsgave. Big-brother has got new curtains. The lamp is in litle-brothers room. A while back they wanted to watch the Cars movie alle the time. We made it a saturday-treat. So for weeks they sat 2 hours watching it - every saturday....

6 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Det var stilige gardiner til noen bilglade gutter!!

Velkommen!!

eba sa...

Å, disse hadde sikkert slått an her i huset også! :D Men storebror her fikk Lynet McQueen undertøy i dag i stedet :D :D :D

Torill sa...

ja "Biler" var favoritten en stund her også, og jeg må innrømme at vi ikke var like strenge, de såg nemlig filmen 4-5 dager på rad!! Men da ble det slutt ja.... Far var minst like ivrig på å se skjønner du:)
Vi såg den faktisk her en dag igjen alle sammen, og det er jo en utrolig artig film både for store og små, det var kjekt:) Tøffe gardiner da!!

Lille meg sa...

Tøffe gardiner! Kan godt forstå at disse falt i smak.

Nunne sa...

Tusen takk for hilsen...
Gud er god, nå skal jeg på kurs i helga, fosterhjemskurs. Vi har vært fosterforeldre i 21 år og trenger kanskje ikke mere kursing, men godt å treffe andre i samme situasjon...se bloggen min, så ser du hvem vi får ta hånd om, det er den siste flotte gutten på høyresida.. Kjekk kar, skal besøke han på mandag.... God helg!

eba sa...

Du er utfordret i bloggen min!