onsdag 13. februar 2008

Mamma som Frisør

I dag tok jeg saksen fatt... Guttene hadde blitt ganske "gjengrodde", og jeg har tenkt i flere dager at nå MÅ de klippes... Så i dag satte vi en stol på badet, og gikk i gang...
Slik ble lillebror: Og slik ble storebror:
Today I got the sisors out, and cut the boy's hair. They both needed a haircut - badly. In the photoes you can see the result.

6 kommentarer:

eba sa...

wow! You're quite the hairdresser! Good job!

Bestemor-Aud sa...

Takk for bloggbesøk! Det ble så hektisk med helgebesøket at jeg helt glemte å lage "smeller". Får lagre tipset ditt til en annen gang!
Og du er fingernem på mange måter ser jeg! Ikke dumt!
I morgen tidlig bærer det av sted til Israel. Om det blir så mye sol vet jeg ikke - men de 14 dagene i Eilat blir nok i hvert fall som en god norsk sommer - med bading og litt snorkling på korallrevene der. Vannet i Rødehavet går ikke under 22 grader, sies det.

Nunne sa...

Du er flink frisør, du mamma! Hadde jeg hatt deg nærmere skulle jeg bestilt time hos DEG istedet for den timen jeg har hos en lærling i mårra kl ti.
Begge gutta ble så fine så. Godt så lenge de vil at mamma skal klippe, du sparer mye penger. Jeg klipte alltid alle gutta her, nå er det bare gutten som nærmer seg 60 som vil at Nunne skal klipp...;)
Ha en god Valentines dag! Hils guttene dine.

Elisabeth sa...

hei hei
så flink du er da;) får bestille time hos deg jeg da neste gang hi hi
ha en fin dag
klem fra elisabeth

Lille meg sa...

Så flink du er! Begge guttene ble riktig så tøffe. Flott at du gjør det selv, du sparer masse penger etterhvert ved ikke å gå til annen frisør.
Ha en fin Valentins dag!

Lille meg sa...

Tusen takk for gode ord til meg!
Og selvfølgelig har du rett; det er jo det som er den virkelige kjærligheten, at Gud sendte sin sønn for lille meg,- og for alle.
Takk!