torsdag 21. februar 2008

Lære utenatt

For en tid tilbake ble jeg tipset om "Syng Guds Ord" av min søster. Det er et flott opplegg for å lære Bibelvers utenatt. Toril Karstad har laget til dette. Hun har satt melodi til 80 Bibelvers. Hun har også tatt med Bibelhenvisningen i sangen, så lærer man hvor verset står også. Toril Karstad laget til dette for hun ønsket at barna hennes skulle lære seg Bibelvers.
Vi har kjøpt de to cd'ene (40 vers på hver cd), notehefte og arka med versa på.
Guttene mine har lært 4-5 vers til nå. Og jeg har lære mange selv. Jeg setter ofte på cd'en, og hører på den menst vi gjør andre ting. Og også da "går det inn". Anbefaler dette til småbarnsforeldre, besteforeldre, voksne, ungdommer, tenåringer, søndagsskolelærere, barnekor, menigheter.... ja, til ALLE!
Det kan kjøpes over nett hos Prokla media.
Her er en direkte link...

Cds with 80 Bibleverses to sing. A great way for the kids, and the grown ups to learn God's Word by heart. In english you have Steve Greens "hide'em in your heart" - where you learn to sing Bibelverses!

3 kommentarer:

eie sa...

Dette var ikke dumt,en lur måte å få det inn på.Ønsker en god dag
Eie!!!

Lille meg sa...

Her har det kommet mye nytt siden sist.
Så bra at det går an å lære sangene på denne måten!
Jeg synes guttene dine er flinke.
Det er vel lystbetont å lære på denne måten, og da er det lett å lære det også. Veldig bra!

eba sa...

Jess, kjempeopplegg! Vi har det, og barna elsker sangene! Vi har brukt det i menigheten, og det er populært også blandt de voksne! I hjemmet har vi mest bare spilt sangene og ikke pugget på en og en sang. Det går gradvis inn, merker jeg!