lørdag 6. juni 2009

3 glimt frå seileturen + eit kort

I dag var vi på vår første familie-seiletur. Det var ganske sterk vind frå nord (var oppe i 6 knopps fart med berre hovudseilet). Spennende! Mr.4 1/2år vart litt dårlig, og kasta opp eit par gonger. Mr.6år klarte seg bedre. Mor hadde det overraskende bra (hadde trudd det vart krabbemating..., men slapp unna denne gongen!). Heldigvis vart Mr4 1/2år bedre etterkvart.
Her er han styrmann:

Litt roligere sjø på dette bildet. Det gjekk veldig bra å seile med vinden. Verre når vi kryssa fjorden, og vinden og bølgene kom inn frå sida...Turen vart likevel mest koselig! Vi låg ved ei kai og steikte pølser til middag. Med påfølgende kaffi og kokesjokolade (huska tilbake på tida da pappa'n min var på sjøen frå tidlig morgon til langt utpå dag for å skaffe middagsfisk til familien. Da hadde han alltid med seg kokesjokolade. Når han kom heim heldte det at der var litt igjen, og da fekk vi smake :-) )
Håper på varmere vêr og rolig sjø! Gleder oss til neste seiltur!
Til slutt: Eit kaffifilter-kort:

6 kommentarer:

eba sa...

Så gøy med seiltur! Gratulerer med skute!!! :) Flott kort! Eg har aldri prøvd kaffifilterkort... :)

Brit sa...

Det ser ut som dere har hatt en fin tur, tross litt sjøsyke.
Og det kortet var dekorativt og flott!
Ha en god søndag!:-)

Forgjengelige ting sa...

Artig å sjå bilder fra første seilturen!! Jeg vil også gratulere!!!

Dette blir spennende og mye moro framover!

fru v sa...

Gratulerer med flott seilbåt da!!! En sånn båt skulle gjerne gubben min hatt :) jeg er nok kanskje ikke like begeistret for sjølivet (kaller vel en sånn som meg for landkrabbe tror jeg :)) Men en tur på sjøen i ny og ne er kjekt det. Godt minsten ble bra igjen da for det er ikke noe gøy å henge over ripa og mate krabber. Kos dere masse med båten da, den kommer nok til å bli flittig brukt tenker jeg.

klem

eie sa...

fORSTÅR AT DERE HAR NY BÅT SÅ JEG VIL OGSÅ FÅ GRATULERE.tENKER DET BLIR MANGE FINE TURER I SOMMER.iKKE SÅ MORRO NÅR MAN BLIR SYK MEN KANSJE MAN VENNER SEG.jEG BLE DÅRLIG NÅR JEG VAR BARN MEN KLARER MEG BRA NÅ.
vAR MED I FULL ORKAN FRA tALLIN MEN BLE IKKE SYK.tAKK FOR HILSEN INNE HOS MEG.tROR JEG BLIR HJEMME EN STUND NÅ FØR NESTE TUR.vI HAR GANSKE FINT VÆR HER I DAG.iKKE SOL MEN FIN TEMPRATUR,SER DET ER NOE FEIL MED pcEN MIN IGJEN,HÅPER DET RETTER SEG.hA EN FORTSATT FIN UKE.
hILSEN Å KLEM FRA MEG.

pepperkverna sa...

Så ut som det var noen som koste seg på tur.....Hege