onsdag 25. mars 2009

Eg er her....

Hei alle sammen.
Har ikkje vore så mykje å høyre frå meg i det siste...
Forrige veke hadde vi fullt hus her. Besøk av søster med mann og 4 barn. Barna hadde det heilt topp. Vêret var stort sett bra, og barna kunne leike mykje ute. Vi voksne hadde det også kjempe bra. Gjekk tur, prata, drakk kaffi, åt god mat, feira ein bursdag.., bytur...
Velkommen igjen sister and family!!!

Her er eit bilde frå den dagen gutane seila båter i "Søyla". På veg heim tok Mr.6år seg ein kvil på soffaen på "fjellet" vårt. I dag er det heilt fantastisk ute. Knall blå himmel og SOL!
Godt å kjenne at våren er på veg. Det er berre litt for kaldt enda.... Og eg har klart å få tak i ein skikkeleg kjedelig forkjølelse....
Får heller nyte synet av denne fine stjerna Mr.6år laga på bursdagen sin. Den hang i lampa over bursdagsbordet til pynt.
Ønsker dykk alle ein fantastisk vårdag!!!

9 kommentarer:

h.espe sa...

Ja, er det ikke godt med søstre?? Jeg er så heldig at jeg har den ene søsteren min her i Oslo, og ikke bare er vi søstre, vi er også gode venninner. Føles godt når den øvrige familien befinner seg langt unna... :o)

Så herlig det hørtes ut med blå, blå himmel og sol. Våren er her nå, og det er godt!

Ha en flott uke videre!

Klemmer fra Hildegunn

Fjordheim sa...

Så koselig å ha besøk av familien. Går ut fra at det blir litt besøk her til sommeren. Håper jo på det. Så fin stjerne da. Koselig å se på når en ikke er helt frisk. God bedring til deg.
Så fint å ha en egen sofa å hvile på når en er på tur.
Ha en flott dag :)

Sonja sa...

Takk for kommentaren på bloggen min og linken.Alltid koselig når noen nye titter innom.

For noen skjønne barnetegninger.Det er utrolig hvor mye sånne små mennesker kan fortelle med blyant og papir.Og så den flotte stjerna,tenker den betyr "glad i deg". Unger er herlige.

Hilsen Bodil F.T. sa...

yess, kom igjen!! blogg videre. det er spennende!

Hemmafruns hörna sa...

Den stjärnan var SÅÅÅ fin! Krya på dig!

eba sa...

:) <3

Brit. (lille meg) sa...

Artig at du er tilbake igjen!
Det var sikkert trivelig med besøk av storesøster. Det blir vel ikke
då ofte dere ser hverandre.
Blomsten som storebror hadde laget, var fin! Du har flinke barn!

Ha en strålende dag!

Anne-Grete sa...

Hei!! Takk for besøket på bloggen min. Fin blogg du har. Her er det ikke vår enda nei, snødde igjen i dag å jeg fikk meg en litt spennende tur med bilen. Ha en fin dag:)

fru v sa...

Takk for gratulasjon... Ja det var et veldig trivelig selskap med masse kjekke jenter. Så nå er kameraet iorden igjen eller??