onsdag 25. mars 2009

Eg er her....

Hei alle sammen.
Har ikkje vore så mykje å høyre frå meg i det siste...
Forrige veke hadde vi fullt hus her. Besøk av søster med mann og 4 barn. Barna hadde det heilt topp. Vêret var stort sett bra, og barna kunne leike mykje ute. Vi voksne hadde det også kjempe bra. Gjekk tur, prata, drakk kaffi, åt god mat, feira ein bursdag.., bytur...
Velkommen igjen sister and family!!!

Her er eit bilde frå den dagen gutane seila båter i "Søyla". På veg heim tok Mr.6år seg ein kvil på soffaen på "fjellet" vårt. I dag er det heilt fantastisk ute. Knall blå himmel og SOL!
Godt å kjenne at våren er på veg. Det er berre litt for kaldt enda.... Og eg har klart å få tak i ein skikkeleg kjedelig forkjølelse....
Får heller nyte synet av denne fine stjerna Mr.6år laga på bursdagen sin. Den hang i lampa over bursdagsbordet til pynt.
Ønsker dykk alle ein fantastisk vårdag!!!

10 kommentarer:

Hespe sa...

Ja, er det ikke godt med søstre?? Jeg er så heldig at jeg har den ene søsteren min her i Oslo, og ikke bare er vi søstre, vi er også gode venninner. Føles godt når den øvrige familien befinner seg langt unna... :o)

Så herlig det hørtes ut med blå, blå himmel og sol. Våren er her nå, og det er godt!

Ha en flott uke videre!

Klemmer fra Hildegunn

Fjordheim sa...

Så koselig å ha besøk av familien. Går ut fra at det blir litt besøk her til sommeren. Håper jo på det. Så fin stjerne da. Koselig å se på når en ikke er helt frisk. God bedring til deg.
Så fint å ha en egen sofa å hvile på når en er på tur.
Ha en flott dag :)

Sonja sa...

Takk for kommentaren på bloggen min og linken.Alltid koselig når noen nye titter innom.

For noen skjønne barnetegninger.Det er utrolig hvor mye sånne små mennesker kan fortelle med blyant og papir.Og så den flotte stjerna,tenker den betyr "glad i deg". Unger er herlige.

Forgjengelige ting sa...

yess, kom igjen!! blogg videre. det er spennende!

Hemmafruns hörna sa...

Den stjärnan var SÅÅÅ fin! Krya på dig!

eba sa...

:) <3

Lille meg sa...

Artig at du er tilbake igjen!
Det var sikkert trivelig med besøk av storesøster. Det blir vel ikke
då ofte dere ser hverandre.
Blomsten som storebror hadde laget, var fin! Du har flinke barn!

Ha en strålende dag!

strikkepiken sa...

Hei!! Takk for besøket på bloggen min. Fin blogg du har. Her er det ikke vår enda nei, snødde igjen i dag å jeg fikk meg en litt spennende tur med bilen. Ha en fin dag:)

fru v sa...

Takk for gratulasjon... Ja det var et veldig trivelig selskap med masse kjekke jenter. Så nå er kameraet iorden igjen eller??

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風