torsdag 15. januar 2009

Ein herlig dag og ein forfriskande tur.

Sjå for ein fin himmel. Nydeleg blå og utan ei sky. Ein flott dag, men kaldt. Så vi kledde godt på oss når vi gjekk ut. Den mørke prikken på bildet er faktisk ei ørn! Det bor eit par fiskeørner (trur det må vere det) oppe i fjellet bak huset vårt. Så vi har sett dei fleire gonger.
Men så var det turen vår. Vi begynte med å gå bort mot der vi har brukt å plukke blåbær om sommeren. Like i nærleiken av der vi bor. Storebror først, lillebror etter - og så mamma bakerst med kamera...
Denne gongen la vi i veg mot ukjente mål... Gjennom snø/is kledd lyng og buskas.
Vi fann ein liten is!
"Tenk så gøy å kunne gå på vannet...."

Naturen har kunstverk å vise - for den som tar seg tid til å kikke etter.
Dette minner meg om "Den Store Kunstneren", han som har skapt alt!Eg synst dette er utrulig flott!Inni her gjøymer det seg sikkert eit tynt, lite strå...Men vi gjekk videre. Inn i den "store" skogen. Trea var høge, men skogen var ikkje så djup...Da vi kom ut på den andre sida fann vi ei fin mark med flott steingard rundt! Og steiner må klatrast på!Full fart over marka......for på andre sida såg vi ein port! Dette var spennende.Og porter som denne MÅ klatrast på...Ein flott skogssti! "Jeg gikk en tur på stien, og hørte skogens ro".Og jammen kom vi ikkje til enda ei flott mark (eller atlege)! Med flott steingard rundt!Og.... Steingarder MÅ klatrast på! Hei, er ikkje dette eit rådyrspor!
Så går vi heim for å drikke kakao med marsmallows i! Ein skikkelig flott opplevelse - rett bortanfor byggefeltet! Vi som har bodd har så lenge, og aldri gått den vegen før. Eg er glad vi gjorde det før vi reiser herifrå.

Til slutt eit bilde til. Mamma har leika seg litt med kamera. (Eg ønsker meg eit speilrefleks kamera....)
Ønsker dere alle mange flotte naturopplevelser i 2009!

9 kommentarer:

Hespe sa...

Åh, så flotte bilder, og for en deilig dag dere må ha hatt. Herlig å kunne bevege seg ute på en slik dag!

Takk for info om Distressen - dette må jeg prøve ut :o)

Klem

Magny sa...

så mange flotte bilder,- herligt!!
og så herlig opplevelse for store og små.....
fin fredag!!'''**

eie sa...

Hei igjen:)Ja her var det mange fine bilder.Er man våken når man er ute å går oppdager man mye fint som man kan ta bilde av.
Jeg må innrømme at jeg får ikke alt med meg bestandig.En kjempefin dag ser det ut som dere fikk i allefall.Håper alt er bra med dere.
Jeg har ikke blogget på over en uke tror jeg,men nå er jeg her igjen.Ønsker dere en fin helg.
Du holder sikkert på å pakker du?
Det er sikkert spenende for barna nå,tenk å få flytte hjem til mormor.Ha det godt da Klem fra meg...

Anonym sa...

Hei:)
Kjempefine bilder! Mykje kjekt å finne på ute i Guds frodige natur:D
*mimre*
Tør ej gjette at du holdt et speilreflekskamera mellom hendene? :)
Ha en fin dag!

Fjordheim sa...

For noen flotte bilde. Og for en flott tur dere har hatt.
Vil få ønske deg ei riktig god helg :)

eba sa...

Nydelige bilder. HErlig tur. Herlge og nydelige gutar. Eg ønsker meg også speilreflekskamera. (Men det gjer ikkje min bedre halvdel som seier at det er for stort og klumpete å dragse på...) Ha ein fin søndag!

go' klem

Hespe sa...

Hei igjen...
Så gøy at du fikk med deg reportasjen om fabrikken til broren min. Har du tilknytning til Møre du da, siden du leser Sunnmørsposten?? Hi, hi - etter at jeg fikk meldingen fa deg, kasta jeg meg på telefonen hjem. Måtte jo finne ut av hva dette var... Ja, det er mange som sliter i disse dager. Heldigvis kan det se ut til at det snur nå, så krysser fingrene for det..!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og herlig kommende uke!!

Stor klem fra Hildegunn

Malys krok sa...

Flotte bilder fra en kosrlig tur! Du er flink som tar guttene med ut på marketur så ofte, og en gang til flink for at du tar så mange fine bilder. God natt til deg fra Margit.

Markus and Sarah sa...

Heisann! Endelig e nettverket her fiksa slik at bilda vise på bloggane. Kjempeflotte bilder her. Likte spesielt det av iskrystallane på strået.
Markus