tirsdag 11. november 2008

Bli med på kunstutstilling

4 åringen fikk olje-pastell kritt i bursdagsgave, og i dag ble de prøvd ut. Storebror likte veldig godt å tegne med dem, så det ble mange kunstverk:

Dette liker jeg kjempegodt. Det er storebror som sykler på et hopp, og blir passet på av en engel.En som sykler over en hump. Storebror, lillebror og mamma på sykkeltur.
På sykkeltur i skogen.
Et tre.
Moa - et kjøpesenter. (Synst treet på dette bildet var vakkert - det var det første treet han tegnet).
Sykling på hopp.
Lillebrors tegning - Bil med babybil i magen.
Og så måtte jeg også prøve oljepastell krittene.

6 kommentarer:

Lille meg sa...

Så flinke dere er! Det er ikke vanskelig å se hvem guttene har det fra!
Koselige tegninger! Disse må du ta vare på. Jeg kan betro deg at mine brødre og jeg fant tegninger vi selv hadde tegnet da vi var små, i barndomsheimen vår for en stund siden. De ble lagt pent tilbake i esken etterpå.Våre foreldre hadde tatt vare på dem.

mali-mo sa...

Så flotte tegninger da! Falt for "bil med babybil i magen". Herlig!!!!

eba sa...

ho-hoi så mye flott! Å, fikk lyst å prøve olje-pastell selv! Tror jeg har noen et sted.... Mange flotte sykkeltegninger! ;) Skal tro om dere sykler litt... hehe. Hm... der tror jeg at jeg fikk en idè til et forsinket bursdagskort til lillebroren deres ;)

Go' klem fra oss. så er det leggetid for våre søte små.

Haust sa...

Så fantastiske kunstverk, eg kjende plutseleg at eg sat og storsmilte her eg sat og såg på dei! Herleg med syklisten som blir passa på av ein engel, og bilen med babybil i magen! :D

Fjordheim sa...

Så fine bilder dere har tegnet. Både ungene og du. Så godt at de kan få lov til å vite at de blir passet på. Det var et flott bilde.
Ha en riktig god onsdag :)

Forgjengelige ting sa...

Kjempeflott kunstutstilling!! Jeg er helt imponert!!!