torsdag 19. februar 2009

nokre ord frå meg...Hei. Lite som skjer her inne for tida...

Ikkje berre har vi hatt å holde på med i forbindelse med flytting og hussalg. Men fotoaparatet vårt fekk seg ein smell, og er ute av drift. Huff og huff og dobbel-huff :-(

Slik kan det gå...

Legg inn eit bilde eg fann på nettet. Det er så artig med denne fargeveka mange av dokke er med på. Der at det er gult som gjeld i dag. Og i dag har det regna her.

Håper å komme med meir spennende innlegg enn dette etter kvart.

Ønsker dykk alle ein fin fredag og ei god helg!

10 kommentarer:

eba sa...

Koselig med livstegn.
Trasig med duppeditter som ikkje fønker. Vårt kamera er på rep... :( Kjedelig...

God helg, da! :D

Forgjengelige ting sa...

Den der var jo kjempeskjønn, enda jeg ikke er noen "guling"

Lille meg sa...

Ja, det er kjedelig når apparatet ikke virker. Men vi får håpe dere får orden på det om ikke så lenge.
Koselig bilde av den sydvesten.

Ha en fin fredag, og ei god helg!:)

Fjordheim sa...

Ja en sydvest kan det være greit å ha. Har savnet innlegg fra dag.
Håper dere får et fotoapperat som fungerer snart. Lykke til videre med hussalg, eller kanskje det er i boks?
Ønsker deg ei riktig god helg :)

eba sa...

award t dej i bloggen min

Torill / Annes Hus sa...

Spennende med flytting da!! Er sikkert mye å henge fingrene i vil jeg tro:) SÅ må jeg si at fantasien hos guttene dine er i orden!! Artige tegninger de produserer:) Har en på fem jeg også, som kommer hjem fra barnehagen med stadig nye kunstverk:)

Jeanette sa...

Åh, det er kjempekjedelig når fotoapparat og slikt ikke funker. Her sitter jeg med lånt mobiltelefon fordi min datter nettopp har spist ihjel sin andre mobil på tre måneder... Ikke gøy, jeg må snart lære å gjemme den godt! :)

Ellers vil jeg bare fortelle deg at vi har åpnet eget forum på www.hjemmemamma.com nå, og at vi blir svært glade for å se deg der også! ;)

Malys krok sa...

Hei! Har sett etter deg, koselig å høre at du er der. Synd med kameraet, slike apparat er ikke billige. God helg! Fra Marglt.

eie sa...

Så synd med kameraet ditt ,man blir jo avhengi av disse tinga,som telf ogkameraog jeg vet ikke alt.
Men det ordner seg skal du se.Håper alt er bra med dere tross flytting og alt som følger med det.Ønsker en god helg for dere alle.Klem fra Eie...

eie sa...

Hei igjen og takk for kommentar inne hos meg.Ja nå begynner jeg og komme til hektene igjen heldivis.
Håper alt er bra hos dere også.Jeg har tenkt mye på dere, men har ikke orket å blogge på noen dager,det virker som en evighet siden.Du spurte hvordan jeg gjorde den smørbrødkaken",det er ikke vanskelig.Du legger brødskivene etter hverandre,helst skal det være brød som er skåret på langs,men det går bra slik som jeg gjør det også.Jeg hadde et lag med leverpostei som jeg kjøret i mikseren,hakker litt sylteagurk og blander i,du kan ta litt av søet som agurken ligger i for å få rett konsistens.Så hadde jeg et lag med eggsalat som jeg fikset selv.Det tredje laget hadde jeg mykost og hakket skinke med litt pepperrot,du kan ha både mørkt og lyst brød,begynn med mørkt brød lengst ned.Utenpå kan du bruke
Creme fraiche eller rømme sikkert feil skrevet dette men du forstår det sikkert.Du kan garnere med det du liker best, Det kan du gjøre med fyllet inne i kaken også.
Du må prøve dette en gang,det er godt.Lykke til.PS:Det går med ganske mye fyll.Da vil jeg ønske dere en riktig god helg.
Hilsen og klem fra Eie.