onsdag 15. oktober 2008

Guttene syr, storebrors ønskeliste, gutt med hender og høstdekorasjon

Jeg tok frem symaskinen for å fikse noe lite på storebrors ytterjakke, og sy igjen et lite hull på lillebrors genser. Guttene ville også prøve, så de fikk sy hver sin pose.Med mønster på - dette er storebrors pose:Her er lillebrors pose:Storebror skrev en ønskeliste for litt siden. (husker dere den han skrev for noen måneder siden?).Slike gutter (jentene laget jenter) laget vi på søndagsskolen sist søndag. Dagens tekst var om den barmhjertige samaritaneren. Bildet barna laget skulle minne dem på å bruke hendene sine til å gjøre godt. Hendene er festet med splittbinders.
Inspirert av Magny, laget jeg dette hjertet i dag. Det er laget av bjørkekvister og mose, og er pyntet med blader jeg kjøpte på Jysk i fjor. Nå henger det ved ytterdøren og ønsker besøkende velkommen.

4 kommentarer:

Lille meg sa...

Så flinke guttene dine er!
Posene var skikkelig proffe å se til.
Så flink storebror er til å skrive!
Jeg beundrer dem. De har nok sine kunstneriske evner etter sin mor.....
Ha en fin kveld!:)

Forgjengelige ting sa...

Her var det saaaaa mange fine ting! Likte godt pynten du har paa ytterdoera!!

eba sa...

Så gøy at guttene fikk sy! Wow, du er så oppfinnsom!!! Storebror er blitt kjempeflink å skrive! wow - den forrige lista var vel bare bølgete linjer...? ;) Det er virkelig gøy å se dem mestre nye ting! Wow! Herlig høstdekorasjon du hadde laget! En flott velkomst for besøkende, og øyedrops for dem som går forbi..... :D

eba sa...

ps - så kul gutt dere lagde på søndagsskolen! Skikkelig kreativt!