tirsdag 20. mai 2008

Kort av en dorull

Vi har blitt invitert i 4års dag. Så i formiddag har jeg laget kort, mens guttene spilte Biler spill på data'n. Jeg ble nok inspirert av det de spillte, for kortet ble også "Biler"-kort med selveste Lynet McQueen på!
Kortet er laget av en dorull!! Det er den fineste dorullen vi har hatt i hus - hi hi.
Jeg malte først dorullen med lyseblå akrylmaling. Så pyntet jeg med litt bazzill papir, pyntepapir fra Nille, Lynet har jeg klippet ut fra en eller annen reklame, og så stemplet på de små stjernene og bokstavene.
Stanset ut et 4tall, og brukte restene til baksiden. Dorullen er klemt flat, og da blir det en fin lomme med plass til en tags.
Tags'en er pyntet med samme pyntepapir som "kortet". Lynet er et klistermerke. 4 tallet er QK. Har også pyntet med stjerner i sølv, stemplet på. Og to splittbinderser. A card made of the middle of a toiletroll.....

6 kommentarer:

Lille meg sa...

Du er virkelig kreativ! Og flink!
Kortet ble kjempefint! For en fantasi! Dorull, du!
Dette blir nok kjekt å få for bursdagsbarnet.

Ha en finfin dag!

Forgjengelige ting sa...

Så smart da. Hadde ikke hørt om dorullkort jeg, før i dag, - like før jeg så på bloggen din. så fort kan en altså plutselig ha lært noe nytt :D :D Tror han 4-åringen ble glad for det kortet ja!

eba sa...

Mamma mia! Det var et lekkert kort! Virkelig forseggjort og flott. Nei, nå må jeg bare finne frem noen do-ruller snart! (Planen er en dorull-tag-bok...) ;)

Anonym sa...

Oisann!!
Den va'kje verst, rett og slett genialt.. Prøv å lage et kort av en eggekartong da, det klare du heilt sikkert som bare det!! :)
hehe, ej trur ej må spørre om lov til å prøve ut patenten din sjøl ;)

Fjordheim sa...

Hei.
Så flott det kortet ble. Ja det er visst bare fantasien som setter grenser, for her kan en jo bruke det meste.
Det var virkelg kreativt ja.
Ha det riktig godt :)

Heidi sa...

Kjempefint ble det!Artige disse dorull kortene.

Klem fra Heidi